Articles: St. Thomas på ny Europaturne (Panorama - October 31st 2001)

St. Thomas, som nylig signerte platekontrakt med det ettertraktede selskapet City Slang, er i disse dager klar for en ny Europaturne. Etter at han nylig har vært hjemme i Norge for å gjøre ferdig musikkvideo til låten Take A Dance With Me, har han nå returnert til London, hvor han i kveld stiller med sitt band på The Spitz, sammen med det britiske bandet The Amazing Pilots, som også nettopp har fått kontrakt med det samme selskapet.

St. Thomas har nylig gjort unna tolv konserter i Europa som har vært stor suksess, som tidligere i sommer, når Thomas Hansen og hans medmusikere tok Roskildepublikummet med storm.

På BBC
Før kveldens konsert skal St. Thomas også spille akustisk i BBC-programmet BBC Radio Live, og legger etter kveldens konsert ut på en lengre turne i Tyskland, Nederland og Belgia. På de fleste av konsertene skal St. Thomas dele scene med Madrugada. Racing Junior, St. Thomas' selskap til nå, melder om at flere av klubbene allerede nesten er forhåndsutsolgt, og at han her får presentert sin musikk for mange tusen nye lyttere.

PAUL A. NORDAL.Back to articles or to main page.