Articles: St. Thomas beskyldt for scenefyll (Nettavisen - March 5th 2002)

Thomas Hansen har fått en dårlig start på turneen som skal føre ham til Royal Albert Hall. Nylig forsvant bassisten og St. Thomas ble beskyldt for scenefyll.

Ifølge Sunnmørsposten streiket bandbilen på vei til Volda. Deretter ville bassisten hjem, og enkelte hevdet at St. Thomas var kraftig beruset under opptredenen på studentstedet.

Dårlig start
– Vi fører en viss kontroll med promillenivået, men vi er ikke foreldrene deres. Og når du tenker på de uheldige omstendighetene rundt konserten, så synes jeg det gikk veldig bra rent musikalsk, sier Paul Thomas Clay, bookingansvarlig på Kroa til Sunnmørsposten.

Selv mener St. Thomas at han ble full - men først etter at konserten var over.

– På scenen hadde jeg kontroll, sier han.

St. Thomas' turné åpnet til terningkast tre i Dagbladet. Dagen etter ble artisten kastet øl på av publikum på Samfundet i Trondheim, før bassist Fredrik Rosland takket for seg og stakk tilbake til hovedstaden.

– Jeg tror ikke han kommer tilbake til turnéen. Det er veldig trist, forteller herr Hansen.

Sunnmørsposten melder at konserten på Kroa forbedret seg utover kvelden etter en svært sur start.

– Dersom man har noe å utsette på bandets oppførsel, er det et kontraktsforhold med managementet. Men jeg mener vi fikk valuta for pengene. Konserten startet kanskje litt halvveis, men den hevet seg veldig, sier bookingansvarlig Clay på Kroa.

Tvilsom fremtid?
Selv er St. Thomas usikker på fremtiden, og hva som vil skje før en eventuell opptreden i Royal Albert Hall med Lambchop.

– Akkurat nå vet jeg ikke hva som skjer videre, bortsett fra at vi skal spille i Sogndal ikveld, lød beskjeden mandag.Back to articles or to main page.